blogname

112
eindhovennieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Auto-inbrekers door alertheid getuige gepakt


Eindhoven - Door de oplettendheid van een getuige konden agenten in de nacht van zaterdag op zondag twee auto-inbrekers aanhouden. Ze hadden een tas vol gestolen spullen bij zich

De getuige zag rond 03.30 uur het tweetal, 28 en 39 jaar uit Eindhoven, rondstruinen op het Kastelenplein. In de buurt stond ook een opengebroken auto. Hij belde meteen met de politiemeldkamer, van waaruit enkele politieauto’s naar de betreffende locatie werden gestuurd. Agenten troffen de opengebroken auto aan, maar de daders waren gevlogen. Wel werd direct een aangifte van de eigenaar van de auto opgenomen. Enige tijd later zagen politiemensen twee mannen in de Mauritsstraat lopen die aan het door de getuige opgegeven signalement voldeden. Toen ze ook nog een tas bij zich hadden met daarin spullen uit de opengebroken auto, zaten ze snel achter in de politieauto onderweg naar het bureau. Ook hadden ze inbrekersgereedschap bij zich.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws