blogname

112
eindhovennieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Politie houdt controles in grensstreek


Eindhoven - Donderdag 28 september hebben de Nederlandse en Belgische politie in de avond en –nachtelijke uren controles gehouden in de grensstreek onder Eindhoven. Het was een gezamenlijk actie van de basisteams De Kempen en Dommelstroom, en vier Belgische politiezones. De controles waren van 16.00 tot 4.00 uur op en nabij de Luikerweg in Valkenswaard en op Turnhoutseweg te Reusel.

Er is voor 1304 euro aan openstaande boetes geïnd. Een bestuurder kreeg een proces-verbaal vanwege rijden zonder geldig rijbewijs. Er zijn drie kleine zakjes softdrugs aangetroffen bij diverse bestuurders. Drie bestuurders kregen een bekeuring voor het niet dragen van de gordel, een kreeg er een vanwege onverzekerd rijden. Tenslotte is een 23-jarige man uit Den Bosch aangehouden en ingesloten omdat hij nog een vonnis van 30 dagen celstraf had openstaan.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws