blogname

112
eindhovennieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!

Getuigen gezocht van gewapende overval


Eindhoven - De politie zoekt getuigen van een poging tot een gewapende overval op de Kruidvat aan de Heezerweg rond 8.25 uur.Rond dat tijdstip waren in de winkel geen klanten aanwezig, enkel een 17-jarige medewerkster. Twee van haar collega’s waren in een andere ruimte aan de achterzijde aan het werk. Rond 8.25 uur moment komt een man de winkel binnen gelopen, met een sjaal rond zijn hoofd. In zijn handen heeft hij een mes en hij eist geld.

De medewerkster schrok zo van de man dat zij direct naar haar collega’s in de andere ruimte vluchtte. De dader aarzelt dan nog enkele momenten, waarop hij onverrichter zaken de winkel verlaat. Er raakte niemand gewond.
Signalement

Er is een summier signalement van de dader:

Man, tussen de 20 en 30 jaar oud, slank postuur en een licht getinte huidskleur. De man droeg een zwarte sjaal om het hoofd en een blauwe sweater.

De politie probeert deze zaak op te lossen. Er is onder andere buurtonderzoek verricht, er worden getuigen gehoord en er wordt bekeken of er bruikbare camerabeelden zijn. Ook is de politie op zoek naar mensen die de overval gezien hebben of iets weten dat er mogelijk mee te maken heeft. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws