blogname

112
eindhovennieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Grootschalige integrale verkeerscontrole


Eindhoven - Op verzoek van de wijkagenten van Mensfort/Rapenland en Kronehoef/Barrier vond er, op dinsdag 16 januari 2018, een grootschalige integrale verkeerscontrole plaats. Hieraan deden de Belastingdienst, UWV, RDW, Stadstoezicht van de gemeente Eindhoven, Team verkeer van de politie en politie van het basisteam Eindhoven Noord mee.
De controle werd uitgevoerd met het oog op de “donkere dagen”. Wie rijden er eigenlijk allemaal rond in de wijk en wat hebben zij hier te zoeken? Daarnaast werd er ook gehandhaafd op verkeersovertredingen en werden openstaande boetes door zowel de belastingdienst als politie geïnd. De RDW bekeek de staat van de voertuigen.

Bij deze controle zijn in totaal 120 voertuigen gecontroleerd. Er werden 55 verbalen uitgeschreven. Er werd een bedrag aan 4982 euro aan boetes betaald. Er werden 7 auto’s getakeld en er werd op 8 auto’s beslag gelegd.
Verder zijn er 3 aanhoudingen verricht en werden er 2 gestolen bromfietsen aangetroffen.
Verder werd er door stadstoezicht gewaarschuwd voor het niet voeren van verlichting op de fiets.

Als wijkagenten zijn we blij met de controle in de wijk en alle informatie die daaruit is voortgevloeid.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws