blogname

112
eindhovennieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Hennepkwekerij aangetroffen


Eindhoven - In een garagebox aan de Canneshof werd zondagochtend 14 januari rond 00:05 uur een hennepkwekerij aangetroffen.

Eerder op de avond kreeg de politie meerdere meldingen binnen dat er een sterke henneplucht in de omgeving hing. Onderzoek ter plaatse leidde ons naar de garageboxen. Met een machtiging tot binnentreden gingen we aan op het adres. Al snel werd het de bewoner duidelijk waarvoor de politie op de stoep stond. Hij liet zijn garageboxen zien en daar troffen in werking zijnde hennepkwekerij aan. De bewoner werd aangehouden. De gehele nacht zijn we bezig geweest met het ontmantelen en ontruimen van de hennepkwekerij. Alle planten werden in beslag genomen en samen met het kweekmateriaal vernietigd.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws