blogname

112
eindhovennieuws.nl

De nieuwsgroep
voor Nederland!
Fietsendief aangehouden


Eindhoven - Maandag 8 januari hielden agenten een 18-jarige man aan als verdachte van fietsendiefstal.

In Tongelre had de politie eind 2017 en begin 2018 diverse fietsendiefstallen bij ’t Karregat en met name rondom de Lidl en directe omgeving. Door middel van onderzoek en het inzetten van technische middelen kon de politie in de vroege ochtend van 8 januari de fietsendief betrappen. Agenten snelden zich naar de locatie en konden de fietsendief al fietsend in de kraag grijpen.
De persoon werd aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het hoofdbureau. Na onderzoek werd de verdachte heen gezonden met een dagvaarding. Hij mag zich op een later tijdstip (nog eens) verantwoorden voor de rechter. Met deze aanhouding merken we een daling van het aantal fietsendiefstallen op betreffende locatie.

Is je fiets gestolen? Doe altijd aangifte met vermelding van de gegevens van de fiets. Hierbij zijn het framenummer en eventueel chipnummer van cruciaal belang.

Lokaal nieuws


Landelijk Nieuws