Man aangehouden voor steekincident Resedalaan

Eindhoven – De politie hield in de loop van zaterdagmiddag een 20-jarige inwoner van Eindhoven aan, omdat hij wordt verdacht van mogelijke betrokkenheid bij een steekincident op de Resedalaan.

Een 24-jarige bewoner van een kamerwoning aan de Resedalaan in Eindhoven raakte vrijdagmiddag als gevolg van een steekincident levensgevaarlijk gewond. Hij liep daarbij een slagaderlijke bloeding op en werd met spoed in zorgwekkende toestand per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Voor zijn leven wordt nog steeds gevreesd. De politie startte direct een onderzoek naar de omstandigheden waaronder het slachtoffer gewond was geraakt. Daarin werden diverse getuigen gehoord en deden forensisch rechercheurs onderzoek in het betreffende pand. Uit dit onderzoek bleek de vermoedelijke identiteit van een verdachte. Hij werd zaterdag in opdracht van de officier van justitie opgepakt en zit vast.