Eindhovense Audrey krijgt haar droomdag van Dream4Kids

23/10

Foto: Dream4kids

Stichting Dream4Kids organiseert unieke droomdagen voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar, die een ernstig traumatische ervaring hebben gehad; denk aan een rouwtrauma, mishandeling of seksueel misbruik. Als onderdeel van hun behandeltraject vervult Dream4Kids hun mooiste dromen, waardoor deze kinderen weer moed en energie krijgen om in de toekomst te geloven. Wist u dat gemiddeld 1 à 2 kinderen per klas worden mishandeld? Getraumatiseerde kinderen wonen overal, ook in Eindhoven.

Zo ook Audrey. Net als de andere droomkinderen waar Dream4Kids zich voor inzet, heeft Audrey al veel meegemaakt in haar korte leventje. Het was haar droom was om te mogen paard rijden op het strand. Hier heeft Dream4Kids voor gezorgd. Audrey straalde van oor tot oor! Ook mag Audrey een middagje dieren bekijken en fotograferen in dierenpark BestZOO. De babyottertjes zijn duidelijk Audrey’s favoriet; ‘wat zijn ze schattig!’. Om deze onvergetelijke dag af te sluiten hebben we in Oisterwijk Audrey’s favoriete eten gegeten in Little Asia Cuisine: sushi! Het was een dag om nooit te vergeten voor Audrey.

Dream4Kids
Dream4Kids zorgt ervoor dat getraumatiseerde kinderen in het zonnetje gezet worden, zodat zij weer de moed en energie krijgen om in hun dromen te geloven. En dat is gelukt met deze droomdag! Dream4Kids wil iedereen bedanken die zijn steentje bijgedragen heeft aan deze droomdag. In het bijzonder dreamchasers Jasper en Eline.