14-jarige verdacht van overval

Eindhoven – Woensdagavond 24 oktober rond 20.30 uur heeft de politie een 14-jarige jongen uit Geldrop aangehouden. Hij wordt er van verdacht betrokken te zijn geweest bij de overval op het Nederlandplein in Eindhoven die avond. De jongen is de cel ingegaan voor verder onderzoek.

Rond 20.00 uur die avond bedreigden twee onbekende mannen het winkelpersoneel met een steekwapen. Zij gingen er daarna vandoor met een onbekend geldbedrag. Agenten zagen de verdachte, die voldeed aan het signalement, even later op de Bruggelaan. De jongen bleek ook een mes in zijn bezit te hebben. Hij werd daarom aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor onderzoek.

Het onderzoek naar de overval is in volle gang. Camerabeelden worden uitgekeken en getuigen worden gehoord. Daarnaast zijn wij nog op zoek naar een tweede verdachte. Dus alle informatie is welkom. Heeft u iets verdachts gezien in de omgeving van het Nederlandplein woensdagavond? Tips kunt u doorgeven via 0900-8844.