Man (19) verdacht van drie overvallen op dezelfde avond

25/12

Foto: Politie

Eindhoven – Rechercheurs hebben een 19-jarige man aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij drie gewapende overvallen eind november in Eindhoven en Veldhoven op één avond. De man is verhoord en zit in bewaring.

De man zonder vaste woon of verblijfplaats wordt gezien als mededader. Eerder hield de politie al een 19-jarige Eindhovenaar aan. Beide mannen worden verdacht van drie overvallen op woensdagavond 28 november. Doelwit waren een tankstation en een supermarkt in Eindhoven en een filiaal van New York Pizza in Veldhoven. In alle gevallen bedreigde een man het aanwezige personeel met een mes en ging er met een geldbedrag vandoor.

Diezelfde avond vond nog een vierde overval plaats, op een supermarkt in Best. Daar zijn beide aangehouden verdachten niet bij betrokken. De zoektocht naar die overvaller is nog in volle gang.