Drie mannen aangehouden voor steekpartij Ten Hagestraat

01/01

Foto: politie

Eindhoven – Bij een steekpartij in de parkeergarage aan de Ten Hagestraat is dinsdagmorgen 1 januari rond 04.45 uur een 38-jarige man uit Helmond gewond geraakt. Drie verdachten werden door de politie aangehouden. De politie is op zoek naar getuigen van het incident.

Het slachtoffer is met verwondingen aan zijn hoofd en gezicht naar het ziekenhuis in Tilburg gebracht. De drie verdachten, twee mannen van 24 en 26 jaar uit België en een 26-jarige man uit Turkije, zitten vast voor verder onderzoek.

Door de politie wordt grondig onderzoek verricht naar de exacte toedracht van het incident. Of er een mogelijke ruzie aan vooraf is gegaan wordt hierbij meegenomen. Er is technisch onderzoek verricht en er werden al diverse getuigen gehoord. Ook wordt gekeken of er camerabeelden zijn die gebruikt kunnen worden in het onderzoek.

Iets gezien of gehoord?

Rond 04.45 uur was het in de omgeving van de Ten Hagestraat nog behoorlijk druk. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat er mensen zijn die mogelijk meer weten of belangrijke informatie over het incident hebben maar nog niet met de politie gesproken hebben. Deze mensen verzoeken wij om contact op te nemen via 0900-8844. Anoniem melden kan natuurlijk ook: 0800-7000.