Drugsloods opgerold

15/01

Foto: politie

15/01

Foto: politie

15/01

Foto: politie

15/01

Foto: politie

15/01

Foto: politie

15/01

Foto: politie

Nuenen – Dinsdagmiddag heeft de politie rond 17:00 een inval gedaan in een loods achter een boerderij aan de Papenvoortse Heide. In de loods stonden apparatuur en ketels vol grondstoffen om synthetische drugs te maken.

De politie omschrijft het als een soort distributiecentrum voor illegale pillen. Op het terrein in de bossen staan grote stallen een woonhuis en enkele loodsen, de “fabriek” bevond zich in 1 loods. Er zijn twee aanhoudingen verricht, een 27 en 29-jarige man uit Nuenen. Tevens is er een Volkswagen bestelbusje in beslag genomen. Het onderzoek is vanavond rond 20:30 gestaakt en zal woensdagochtend weer verder gaan.

De loods wordt tot morgenochtend bewaakt. De eigenaar wil niet op het politieonderzoek reageren, wel geeft hij aan de loods verhuurd te hebben en dat de aangetroffen spullen niet van hem zijn.