Marechaussee houdt verdachten aan op Eindhoven Airport

15/01

Foto: Koninklijke Marechaussee

Eindhoven – De Koninklijke Marechaussee heeft afgelopen weekend vier verdachten aangehouden op Eindhoven Airport.

Zaterdag werden bij de paspoortcontrole voor een vlucht naar Dublin drie vermoedelijk Georgische mannen aangehouden van respectievelijk 30, 31 en 33 jaar die in het bezit waren van een vals Tsjechisch paspoort. Zij zijn ingesloten voor verder onderzoek.

Zondag werd tijdens een verkeerscontrole op Eindhoven Airport een 43 jarige Servische man aangehouden. Hij was in het bezit van een vals Kroatisch rijbewijs, een valse Kroatische identiteitskaart en vals Kroatisch paspoort. Bij verder controle bleek hij gesignaleerd te staan voor de Zwitserse autoriteiten. Hij moet een gevangenisstraf uitzitten van 5 jaar wegens een juwelenroof. Hij is ingesloten voor uitlevering aan Zwitserland.