Getuigen gezocht van schietincident Wolvendijk

Eindhoven – De politie is op zoek naar getuigen van het schietincident op de Wolvendijk zaterdag 1 juni rond 16.00 uur. Een 50-jarige man uit Nuenen raakte daarbij gewond aan zijn been. Het is onduidelijk door wie en van waaruit werd geschoten.

Het slachtoffer fietste die middag over het fietspad toen hij merkte dat hij gewond was geraakt. Hij bleek beschoten te zijn. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht en mocht na behandeling naar huis. Wij hebben op de Wolvendijk en in de omgeving onderzoek gedaan en daarbij zijn meerdere projectielen afkomstig uit een vuurwapen aangetroffen.

Het onderzoek op de Wolvendijk is zaterdagavond afgerond. We bekijken verder of er camerabeelden beschikbaar zijn en doen onder andere buurtonderzoek. Heb je iets gehoord of gezien van het schietincident? Tips zijn welkom op 0900-8844 en dat kan ook anoniem op 0800-7000.