Man steelt telefoon van 2-jarig kind

21/08

Foto: politie

Eindhoven – De verdachte op de foto heeft op zaterdag 3 augustus omstreeks 15.45 uur een mobiele telefoon uit de handen van een tweejarig kind gepakt.

Het kind bezocht samen met zijn ouders de winkelketen C&A, in het winkelcentrum Woensel gelegen in Eindhoven Noord. Het kindje zat in de buggy en was filmpjes op de telefoon aan het kijken. De dader liep naar het kind toe en griste de telefoon uit de kleine handen en verliet direct de winkel.

De politie deelt deze foto van de verdachte na overleg met de officier van justitie. Besloten is dat zijn gezicht onherkenbaar in beeld is om hem de kans te geven zichzelf te melden bij de politie. Mocht er niet spoedig een reactie komen, zal de verdachte herkenbaar in beeld komen.

Herken of ben jij deze verdachte? Laat het ons dan weten via 0900-8844 onder vermelding van zaaknummer 2019160895.